Your Star for the Night

Herbronnen op een Mary Sleeps, dat is beleven wat 100% natuurlijke materialen kunnen doen voor jouw slaap. Meer dan 600 Herdwick schapen uit het ruige landschap van het Lake District in Noord-Engeland zorgen voor de wol in elke Mary Sleeps matras. De wol is van nature allergeenvrij en veerkrachtig, de perfecte combinatie voor een matras. Samen met het ambachts- en handwerk resulteert dat in een spectaculaire slaapervaring. Wist je dat een van de beste Britse beddenfabrikanten jouw Mary Sleeps matras maakt? Bekroond met drie Queen’s Awards, de grootste en belangrijkste onderscheiding die je in het VK kan krijgen, voor o.a. Duurzame Ontwikkeling en Innovatie. Sleutelbegrippen van hun succes en meteen ook de beste basis voor de Mary Sleeps matras.

Pick your mary

Waarom Mary Sleeps?

quality

Duurzame luxe

100% recycleerbare Cortec™ Quad veren, aangevuld met natuurlijke materialen als wol, katoen en kasjmier. Zero waste.

quality

Snelle levering

Vandaag besteld is morgen in huis. Je oude matras? Die nemen we kosteloos mee. Het enige wat jij nog moet doen, is unboxen. Just like that.

quality

Handig verpakt

Jouw Mary matras zit opgerold en vacuüm verpakt in een doos die makkelijk transporteerbaar is naar de uiteindelijke bestemming. Easy peasy.

quality

150 jaar kwaliteit

De vakkundige handen van onze matrassenmakers verwerken de allergeenvrije wol tot jouw ideale slaappartner. Perfect fit.

quality

5 jaar garantie

Kies je voor Mary Sleeps, dan slaap je 5 jaar op beide oren. Onze excellente klantendienst helpt je in tussentijd graag verder.

De geboorte van een ster

De creatie

In de beddensector neemt het bewustzijn rond duurzame, recyclebare en natuurlijke materialen toe. Met Mary Sleeps gaan we terug naar de essentie: de allereerste luxueuze matras die zich perfect aanpast aan de noden en wensen van elke gebruiker, zonder synthetische schuimproducten. Ook de eerste lijn luxematrassen die zich richt op de levensstijl van de gebruiker, en de natuur en jouw nachtrust genegen is. In de wereld tussen slaapwel en goedemorgen is deze vacuüm verpakte matras een unicum! De toekomst? Dat is natuurlijk slapen, dat is een matras van Mary Sleeps. Enkel online verkrijgbaar en te testen bij de Premium slaapspeciaalzaken.

De productie

In één van hun huidige producenten vonden ze de ideale partner. Op een farm van Harrison Spinks grazen honderden schapen. Ervaren ambachtslui verwerken met onbegrensde passie de wol tot de allerbeste matrassen. Elke Mary matras is met de hand vervaardigd, wat het product echt one of a kind maakt.

De communicatie

If you can’t tell it, you won’t sell it. Het Mary Sleeps verhaal ontwaakte in de handen van conceptontwikkelaar Fluo Toz. Het partnership met deze lokale speler paste perfect in het exclusieve verhaal van Mary Sleeps.

De essentie

Met een Mary Sleeps word je deel van een familie die de natuur, jouw nachtrust en het leven genegen is. Klaar voor een beter leven? Kies dan voor Mary Sleeps.

Let's get Mary'ed