Realisaties: Mary Sleeps als slaapervaring

Gelukzalig slapen in de Q-Sunset loft met Mary Sleeps

Projectpaspoort

  • Locatie: de Q-Sunset loft boven het Kursaal van Oostende
  • Slaapprofiel: elke week slaapt er een ander gezelschap
  • Mary Sleeps aanbod: het ganse gamma, van bedden over kussens tot dekbedden
Mary Sleeps matrassen in slaapkamer

Mary slaapt graag in een loft met zicht op zee

De Q-Sunset Loft van Qmusic ligt in 2021 bovenop het kursaal van Oostende. Elke week geniet een winnaar van alles wat de luxe loft (315 m² groot) te bieden heeft, inclusief de mooiste zonsondergang van het land.

mary sleeps bed

Met Mary Sleeps als slaap- en beddenpartner kiest Q-Music voor comfort en luxe, wat een perfecte match geeft met het hoge belevingsgehalte van de loft.


Mary Sleeps verzorgde gans het slaapgebeuren. Doorheen het appartement staan bedden en matrassen opgesteld van verschillende formaten, inclusief matrasbeschermers, hoeslakens, Mary dekbedovertrekken en Mary kussens. Alles voor de complete slaapervaring.

 

 

Natuurlijke samenstelling van de pocketvering matras

De bezoekers genieten van de nodige ondersteuning dankzij de duizenden pocketveren en slapen op een mix van natuurlijke materialen zoals zachte schapenwol, rijk kasjmier en luchtig katoen. Elke Mary Sleeps is bovendien anti-allergeen en ventileert grondig, wat bijdraagt tot het ideale slaapklimaat.

De fijne veren in de kussens maken het gevoel van complete en pure ontspanning af.

In de Q-Sunset Loft slaap je heerlijk, concludeert ook Kristof uit Limburg na zijn verblijf: “Het leukste aan het ganse verblijf in de Sunset Loft? De bedden, we hebben echt heerlijk geslapen!”

 

In Oostende zijn ze tevreden!

Makkelijk te verplaatsen dankzij compacte verpakking

Wist je trouwens dat het Kursaal uit heel veel smalle gangen en trappen bestaat? Dankzij de compacte doos - want de matras is vacuüm verpakt - was manoeuvreren met de matras een koud kunstje.

Beluister hier de ervaring van Kristof uit Limburg na een nacht op Mary Sleeps: